Beton Amprentat Model


Beton amprentat model este sistemul de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat de beton crud amestecat cu alte substante ca adezivi, coloranti si rasini speciale, cu ajutorul unor matrite. Beton amprentat model.

Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.

Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentat se pot obtine pavaje, pavele deosebite din punct de vedere estetic care pot imita aspectul caramizii, gresiei, pietrelor naturale, lemnului precum si a altor tipuri de materiale.

Combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu vasta experienta a unei echipe de profesionisti, va oferim cele mai bune lucrari ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti.

Beton amprentat model

Calitatea si durabilitatea betonului amprentat il fac sa fie din ce in ce mai recomandat. Raportul calitate – pret, desemneaza betonul amprentat castigator.

Dacă este instalat și întreținut corespunzător, betonul amprentat poate avea aceeași durată de viață ca și betonul standard, aproximativ 20 de ani. Acest lucru se datorează faptului că procesul de instalare pentru betonul amprentat și betonul standard este practic același.

Singurul pas suplimentar necesar pentru ștanțarea betonului este ștanțarea betonului. Acest lucru se face atunci când betonul este aproape uscat, dar suficient de flexibil pentru a folosi ștampile speciale pentru a crea textura pe suprafața sa.

Beton amprentat model

Culoarea este de obicei adăugată pentru a da suprafeței aspectul dorit. De la antic la modern, există modele și culori pentru fiecare tip imaginabil de aplicație. Este un pavaj folosit în mod obișnuit în spațiile exterioare: terase, alei și alei, margini piscine, garduri, scări, fațade, alei din parcuri etc. Dar poate fi folosit cu succes si in spatii interioare: hoteluri, hoteluri, restaurante.

Unele dintre cele mai comune modele sunt piatra neregulată, granit (model festonat), lemn sau alte texturi simple… pentru a face pavajul/betonul să pară mai vechi sau cât mai natural. Există 24 de culori, dar pot fi combinate între ele pentru culori și nuanțe unice/originale.

Este considerată o alternativă la pavaj cu alte tipuri de materiale (pavele, marmură, granit etc.) datorită costului de instalare mai mic, timpului de execuție mai scurt, prețului aproximativ egal sau mai mic, iar în unele cazuri chiar mai rezistent decât materialul. se reproduce.

Acest tip de pavaj are avantaje mecanice, cosmetice și economice! Orice tip de model/textură în orice culoare: Acest lucru face din beton amprentat pavajul de alegere pentru designeri, constructori și proprietari, deoarece acest avantaj îl face flexibil și versatil în design.

Beton Amprentat Model – Pavaje Moderne


Beton Amprentat Model este sistemul de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat de beton crud amestecat cu alte substante ca adezivi, coloranti si rasini speciale , cu ajutorul unor matrite. Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.
Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentat se pot obtine pavaje, pavele deosebite din punct de vedere estetic care pot imita aspectul caramizii, gresiei, pietrelor naturale, lemnului precum si a altor tipuri de materiale. Combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu vasta experienta a unei echipe de profesionisti, va oferim cele mai bune lucrari ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti.
Calitatea si durabilitatea betonului amprentat il fac sa fie din ce in ce mai recomandat. Raportul calitate – pret, desemneaza betonul amprentat castigator.
beton amprentat model

Servicii Profesionale, Telefon: 0763 823 133